Första advent och black friday.

Herregud, den här helgen har varit helt fullsmockad och jag är nog mer slut nu efter än vad jag var innan. Vi har varit uppe i göteborg, gått en runda på jul på liseberg (helt underbart vackert!), varit ute och käkat med ett gäng hemifrån, sett Håkan Hellströms spelning på scandinavium, gått på IKEA och slutligen for vi hem igen för att gå på ett dop innan vi äntligen kom hem igen och kastade oss i sängs. Den här lille korven i magen vägrar låta mig sova ordentligt ockå så jag känner mig som en zombie konstant just nu.
 
På IKEA fick vi med oss två barstolar (äntligen!), ett skötbord och en klädställning till hallen! Har letat efter både barstolar och klädhängare till hallen ända sen vi flyttade in så det känns så sjukt skönt att vi nu äntligen fick tag i något vi båda ville ha. Sen var det ju blackfriday också så passade på att beställa hem en skötväska från Skip Hop, stokkes newborn insatts (stolen ligger inslagen under granen, bästa mamma), mini converse och lite annat smått till korven.
 
 
 
Baby, Inköp, Inredning | bebis, giraff, ikea, inköp, kläställning, liseberg, napp, newborn, skip hop, stokke | | En kommentar |

Barnprylarna smyger sig in.

 
Herregud vad konstigt det är att kolla på barnprylar och att önskelistan helt plötsligt ändrat sig till att bestå av barnvagnar och babysitters? Det är en enda stor djungel allting som vi aldrig satt foten i tidigare - läskigt med samtidigt otroligt spännande och roligt såklart.
 
Jag tror vi har hittat en bra vagn, vi kommer att köra på en Bugaboo buffalo i helsvart - bara hört en massa positivt om den och sen så är den ju väldigt snygg med så. Stora frågan är väl mer hur vi ska få plats med en stor vagn här hemma?! Sen är jag väldigt sugen på att köpa hem en tripp trapp stol från Stokke. Det är verkligen minnen från min barndom och sen så finns det en newborn insatts så den kan användas från start.
 
Det är mycket som ska inhandlas och klämmas på innan det är dags och än finns det mycket tid kvar. Samtidigt som det känns som om livet bara springer förbi - advent är redan i helgen?
 
Baby, Önskelista | advent, barnprylar, barnvagn, buffalo, bugaboo, stokke, stolar, tripp trapp, önskelista | | Kommentera |

2017-04-13

 
Har har vi honom, lilla korven som bott i magen i 20 veckor. 
 
Har valt att inte gå ut med det tidigare men känner att det är dags att dela med mig av denna fantastiska lilla varelse som lever i mig. Hur sjukt är inte det? Min kropp håller på att skapa en liten person som vi ska ta hand om och älska
 
Har mått otroligt dålig dom första tretton veckorna, men sen vände det och det enda som återstår nu är väl töttheten och alla hormoner som gör att man faller i tårar titt som tätt. Vi är lyckligast i världen och efter att vi fått reda på att det troligtvis är en pojk så har vi börjat spåna lite namn - så svårt! Nu hoppas vi att tiden går snabbt till April så vi får träffa honom, våran lilla pojk. Gaaaah! Jag ska bli mamma!
 
Baby | april, aprilbarn, barn, bfapril2017, familj, foster, gravid, mamma, pappa, pojk | | 5 kommentarer |
Upp