Atanfix och grillning.

Shit hörni, idag är första dagen som mammaledig, hur underligt är inte det? Känner mig tröttare än någonsin nu när jag inte har någon plats att vara på. Konstigt det där. Idag kommer lilla mamma hit med hund och vi ska ta en tripp på stan för att inhandla "det sista" som ska ner i bb väskan. 
 
I Lördags hade vi över 16 vänner på grillning här hemma och 5 av snubbarna tog tag i att måla ribborna till altanen så allting blev färdigt. Hade nog tagit sambo tre helger själv så vi är mer än tacksamma! Så himla trevligt med massa folk och god mat också. Tyvärr var inte solen 100% så vi fick sitta inne, men det gjorde absolut ingenting. Hoppas på att kanske Sofia slänger upp lite bilder från dagen som jag kan sno sen för kameran åkte inte fram en enda gång tyvärr
 
Igår vaknade vi tidigt som vanligt, körde en frukost på ett fik, storhandlade och sedan satte vi igång med att få upp lite av ribborna. Kommer bli så himla himla fint när det är helt färdigt! Vi hann inte göra allting men förhoppningsvis blir det väder till att hålla på lite i veckan så vi kan bli färdiga innan bebisen kommer. 
Två favoriter kom hit lite senare för att hjälpa till med det sista och äta mat. Kyckling gyros och en film på det gjorde helgen fullständigt komplett.
 
Stort tack till alla inblandade för hjälp och sällskap!
 
 
Altan, Husbygge | altan, husbygge, nyproduktion, ribbor, smålandsvillan, staket, trädgård, villa kalmar, villakalmar | |
#1 - - Zandra:

Så fint!!

Svar: Åh, i sommar får du komma och bebisgosa här en massa !
frokenapril.blogg.se

#2 - - Sofia:

Älskar eran altan mer och mer för varje dag som går känner jag, haha! SÅ FINT!

Svar: Haha, JA MED ! <3
frokenapril.blogg.se

Upp