Tbt midsommar.

Imorgon är det ännu en gång midsommar. Tror nog att det är topp två bästa högtiden (julen kommer ju alltid först)! Tänker tillbaka lite på dom senaste åren, vilket väder ändå? Och vilka vänner! Alla dessa minnen med alla dessa vänner, kommer bära med mig hela livet. Det här året blir speciellt, Maltes första midsommar. Han kommer såklart inte minnas någonting och jag tror han kommer uppskatta det betydligt mycket mer nästa år, men det ska ändå bli speciellt. 
 
Här är en liten minnesresa från ett par midsommrar:
 
Midsommar 2011 (2010?!)
Spenderade två dagar ute hos Peppe som bor på landet, vi tältade på hennes tomt, lekte lekar, grillade, drack mängder av vin och tog oss ett midsommardopp! Shit va små vi var !! Helt sjukt när man kollar på bilder, hur fan såg vi ut? Herregud...
 
 
Midommar 2012
En midsommar ihop med Kim och Cassandra på kärleks ön (Rhodos). Vi hängde på Casinot, drack rosé, badade i poolen, och dansade loss till "Ai se eu te pego".
 
 
Midsommar 2013
Emil och min första midsommar ihop. Vi tog bilen sent på kvällen till Smögen för två dagar ihop med ett härligt gäng vänner. Vi grillade, badade i havet, åkte in till smögen, drog till Harrys och hade det riktigt bra! Vi upptäckte dock att västkusten kanske inte riktigt passade oss.
 
 
Midsommar 2014
Första året som vi firade ute i våran stuga vid sjön - så jäkla lyckat! Första året man fick till en snygg krans också haha. Det vart två dagar fyllda med bad, dryck, god mat, lekar, massa dans och skratt.
 
 
Midsommar 2015
Vi körde på samma koncept ute i stugan och det blev minst lika bra. Massa vänner, långbord, kransar, bad, dryck - ja men allt! Typisk svensk midsommar, när den är som bäst.
 
 
Midsommar 2016
Två EXTREMT varma dagar i en kompis stuga mitt ute i skogen. Blev en massa lekar, grillat, bad, solande, tältning och skratt. Låter sjukt men det var nästan lite för varmt, tur det var nära till sjö så vi kunde svalka oss! 
 
 
Ah men ni ser ju?! Har haft världens bästa midsommrar dom senaste åren. Imorgon bjuder en av mina bästa vänner in till fest och hon kommer ha fixat så jädrans bra (som alltid) så det kommer bli toppen! Nu riktigt längtar jag! Hoppas bara på att det inte ska bli för mycket regn eller för mycket sol så att allt är lugnt med Malte. Nu åker kameran på laddning och så ska jag leta upp någonting att ha på sig imorgon!
 
Festligheter | |
#1 - - Anonym:

Åh, älskar detta inlägget ! Vad bra vi har haft de :D

Upp