Februari månad, äntligen

Söndagar som brukar vara favorit dagen har idag mest bestått av en jävla huvudvärk. Har börjat lätta lite nu så ska försöka ta vara på det sista utav den här dagen med att städa, veckohandla, rensa kaninbur och gosa in mig i armarna på min sambo (världens bästa plats).
 
Om tre dagar går vi in i Februari månad, äntligen! Den här månaden kommer att gå otroligt fort tror (hoppas) jag. Vi har en massa saker inplanerade så som MVC besök, möte på socialnämnden, profylaxkurser, Föreläsning på BB och sen ska vi ta en helg upp till Göteborg för att hämta vagn samt en runda till Ullared. L-Ä-N-G-T-A-R. Ska nog klämma in en runda till IKEA också så vi får alla köp färdiga den här månaden. Vi är på jakt efter sele och babysitter från babybjörn, badbalja med insatts, sängkläder, platslådor och golvskydd (att ha under vagnen). Sen känner vi oss nog klara skulle jag tro. 
 
Vardag | babybjörn, babysitter, badbalja, bebis, buffalo, bugaboo, februari, gravid, ikea, newborn, plastlådor, sele, ullared, vagn, vecka30 | | Kommentera |
Upp