Ledig Fredag och solsken.

 
Igår var det Fredag och en ledig dag! Skulle till vårdcentralen för blodprov, MVC för andra tester och sjukhuset i Eksjö för ett ultraljud av buken. Fick inte äta på sex timmar innan sista besöket och missade att gå upp och äta så det slutade med ingen mat på 15 timmar (!!). Var en aning snurrig mot slutet, haha. Ingenting konstigt hittades i alla fall så vi får väl se om vi går vidare. Har nämligen så förbannat ont under höger revbensbåge och tappad känsel i en del av magen. Huvudsaken är att bebisen mår bra!
 
Senare mot kvällen fick vi besök av en vän med flickvän som vi inte träffat förut - supertrevligt! Vi slog på stort med grillning och en massa sällskapsspel långt in på kvällen. Så himla trevligt! Älskar att sitta runt ett bord i flera timmar och bara skratta
 
Lite av betongkeps när vi vaknade pga mindre sömn. Men det är ingenting en långfrukost och promenad ute i solen kunde ändra på. Alltså SOLEN ! Vilken lycka, håller tummarna att den ska stanna ett par dagar nu.
Det går långsammare och långsammare att promenera nu, magen blir tyngre och trycker verkligen på neråt. Tänk, om 4,5 vecka är det tänkt att han ska komma. Men han kan lika gärna komma vilke dag som helst? Den 27 April är han senast ute. Jag tänker att han kommer lagom tills jag går hem från jobbet. Tre veckor till. Vad tror ni?
 
 
Vardag | Iittala, dukning, helg, sällskapsspel, vänner | |
#1 - - Annsoh:

Jätte fina bilder! :) Hoppas du får en trevlig helg!

#2 - - Mamma❤:

Tror gossen kommer den 13 april...precis som utlovat❤🤗🕊

Svar: Liiite tidigare kan vi ju hoppas på :) :P
frokenapril.blogg.se

Upp