Julaftons morgon.

Nu är det julafton, en tidig sådan. Bebisen ville inte att vi skulle sova mer klockan sex så vi har varit uppe och klämt på paket och kollat på jultv sen dess. Om en halvtimma ska jag väcka sambo och då blir det paket öppning!
Jag längtar något så gräsligt till nästa år, när vi får börja skapa egna traditioner med våran egna lilla familj. Klä första granen, se tomten för första gången osv. Han kommer ju vara för liten, jag vet det, men det känns ändå fint. Att få se den där magin som man brukade känna den här dagen i ett barns ögon - oslagbart
 
Senare kommer mamma och min bror hit med respektive för lite julfrukost. Sen under dagen blir det två julfiranden till innan vi befinner oss på hemmaplan igen. SÅ taggad på julbord, inte varit på något i år än så det ska bli så himla gott! Hoppas på att vi kan hålla oss relativt pigga idag också. 
 
Igår hade vi uppesittarkväll med ett gäng av dom bästa människorna i livet. Det blev en massa snacks, bingolotto och skratt - dessvärre drog ingen hem storvinsten, det får bli nästa år! Tack för att ni finns i livet.
 
Vardag | |
#1 - - h:

TACK för vi får finnas i era liv. det är bland det bästa som finns ❤️

Svar: <3 <3
frokenapril.blogg.se

#2 - - Sofia:

H sätter pricken över i:et! Tack för en uppesittarkväll i världsklass!

Svar: <3 <3 <3
frokenapril.blogg.se

Upp