Idag är det din beräknade födelsedag.

 
Idag är det beräknat förlossningsdatum för korven. Tror vi kommer få vänta ut den här ungen ett tag till, tyvärr. Klättrar lite på väggarna samtidigt som jag inte orkar eller vill göra någonting. I helgen är det en massa påskplaner, träffa vänner som vänder hem över helgen och äta middagar med familj. Det är väl bra, för då går tiden förhoppningsvis lite snabbare.
 
Nästa vecka kan du väl ändå titta ut kära barn? Vet inte hur mycket tålamod dina föräldrar har kvar. Känns som vi redan går på övertid för vi längtar så. Nu är det allt som snurrar i huvudet - hur ser du ut? Har du din pappas näsa och din mammas ögon? Kommer du ha bråttom ut eller ta din tid? Du måste vara nyfiken på oss också, och nyfiken på alla andra människor i din närhet som kommer skämma bort dig med så oerhört mycket kärlek. Vi är så många som längtar. 
 
Baby | aprilbarn, bebis, bfapril2017, gravid, nyfödd | | 3 kommentarer |

Otåliga föräldrar.

Okej, idag försvann solen helt och hållet samt att det känts som orkan ute när man närmat sig dörren, typ. Tog världens sovmorgon, åt frukost två gånger och en lång dusch innan Nadja antog kampen att cykla hit. Blev häng i soffan med film, popcorn och choklad innan Sofia kom förbi en sväng med glass - finaste vänner. 
 
Nu har jag och sambo bökat runt lite hemma, gått promenad och bäddat iordning i spjällsängen. Nadja sa att bebisen kommer inatt så vi får väl lyssna på det, haha. Nae, men jag hoppas på att han kommer snart för vi är nyfikna så att vi spricker här hemma. Och taggad! Ser faktiskt fram emot att gå igenom en förlossning nu (kommer nog äta upp dom orden senare). Men vi får se, tre dagar till beräknat. Eventuellt två veckor utöver det. Snart.
 
 
Vardag | | 3 kommentarer |

Helg i världsklass.

 
Den här helgen har bjudit på så mycket kärlek och sol att jag till och med bränt mig i ansiktet (iofs oerhört känslig nu som gravid). Härlig känsla ändå, man kan inte klaga, det är ju det här vi har längtat efter!
 
I Fredags hade jag fikabesök av farmor och farfar, sen gick jag över till Emmy som också är mammaledig (fast med bebis) för lite mer fika, när sambo kom hem så tittade hans pappa med tjej förbi för lite mer födelsedagsfirande och ännu mer fika - alltså väldigt mycket fika! 
Senare på kvällen kom två favoriter över för att käka grillat och spela lite spel, underbart!
 
I Lördags åkte vi till tippen med alla restbitar från altanbygget och färgburkar. Tog en sväng förbi stans bomässa och sen la vi oss ute på altanen i solen och somnade lite. Två vänner kom förbi och vi grillade lite korv och spånade efter bebisnamn, tror vi la till två som vi gillar till listan (som inte existerar riktigt, haha). Senare kom sambos syster med kille och bebis förbi för lite mys i solen. Ni hör ju! Avslutade kvällen när solen gått ner med pizza framför tvn.
 
Idag har vi fått ännu en solig dag (vad händer?!). Startade upp med att äta frukost på fik, storhandla och hämta hem lite planteringsjord. Sambo åkte iväg för att spela fotboll och jag satte igång med att måla sista skruvhållen på altanen och pallkragar som jag fått.  Sen planterades det fikonträd och såddes morötter, sallad, jordgubbar och smultron! Nu håller vi tummarna att det ska bli någonting av det. Måste fixa lite krukor till mina tomatplantor också som växer så det knakar samt lite annat härligt grönt att ställa ut på altanen. 
Satte oss och njöt lite till på altanen under filtar efter allt planerande och den känslan är fan oslagbar. Det här är vårat hus, våran altan, våran sommar.
Nu ska vi slänga ihop lite käk och det blir en tidig kväll skulle jag tro. Bebisen börjar bli lite trött på mig när jag bara stökar runt hela dagarna. - Du får gärna komma ut nu!
 
 
Trädgård, Vardag | altan, fikonträd, grill, husbygge, markiser, nyproduktion, olivträd, pallkrage, plantering, smålandsvillan, sommar, trädgård, utemöbler, villa kalmar, villakalmar, weber | | Kommentera |
Upp