Heldagar som flyger förbi

 
Den här helgen har varit så jäkla välbehövlig! Har mest sovit, ätiti gott, gått promenader med hunden, mellomys hemma hos mamma och myst med sambo. Veckan som varit var tuff med sjukdomskänsla och trötthet. Vi får se hur det blir framöver, kanske får stå ut sista veckorna med att känna så ("bara" åtta veckor kvar!!) eller så vänder det. Någonting jag har lärt mig i den här graviditeten är att känslor och mående vänder lite hipp som happ hela tiden. Likadant med sömnen, ibland blir det inget alls, ibland blir det tolvtimmars sömnmarathon. 
 
I veckan var vi nere på socialnämnden och skrev på papper om att min sambo faktiskt är pappa till blivande bebisen och att vi vill ha gemensam vårdnad. Känns skönt att ha det gjort innan och hon skulle återkomma senare när hon ville ha ett namn på barnet. Namn... Så svårt! Vi är inne på lite olika spår men antar att vi får se helt enkelt när han kommer och bestämma oss då. 
 
Nu är det dags för söndagsfrukost - plättor. Tradition att sambo gör det varje Söndag, bästa. Blir en lugn dag med städning, bakning och soffhäng. Sen ikväll tänkte vi vinna lite på Bingolotto (önsketänkande) innan den här dagen är slut och vi påbörjar en ny vecka!
 
Tvättade lite bebiskläder härom dagen, så mysigt! 
 
Vardag | |
Upp